Αθλητισμός|14.03.2021 22:34

Αρης - ΟΦΗ 1-0: Με... Μητρο-γκολ τερμάτισε δεύτερος

Newsroom

Ο Άρης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο και με... ροζ φύλλο αγώνα τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Super League και εκμεταλλευόμενος τις ήττες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αρχίζει τα πλέι οφ στο +3 από την Ενωση και στο +4 από τον Δικέφαλο του Βορρά. Οι Κίτρινοι επέβαλαν το παιχνίδι και τους όρους τους κόντρα στον ΟΦΗ επικράτησαν 1-0 και οδεύουν με την καλύτερη ψυχολογία στο μίνι τουρνουά των πλέι οφ. Αντιθέτως, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο και πηγαίνει στα πλέι άουτ για να σώσει την κατηγορία.

Ο Μήτρογλου ήταν ο σκόρερ του ταχύτερου εφετινού γκολ για τον Άρη, όταν στο 6ο λεπτό, υποδεχόμενος την ασίστ του Μπερτόλιο μετά από κλέψιμο του τελευταίου, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με ένα εύκολο πλασέ. Λίγο αργότερα όμως λαβώθηκε και αποχώρησε προκαλώντας ανησυχία ενόψει της συνέχειας.

Ο Άρης είχε δοκάρι δύο λεπτά αργότερα με τον Σίλβα, ενώ ο ΟΦΗ απείλησε με τον Ντε Γκούζμαν. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να απειλούν ξανά στο τέλος του ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να συντονιστεί και να δώσει απαντήσεις, ενώ έχασε και τον Ντε Γκούζμαν στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια συνέχεια της φετινής... κατάρας τραυματισμών. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στον Άρη «αέρα» από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, και αφήνοντας τον ΟΦΗ στην αγωνία του...

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο (90’ Σάκιτς), Σίλβα, Μπρούνο Γκάμα, Μήτρογλου (22’ Μάνος).  

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (79’ Ουές), Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Στάικος (57’ Νέιρα), Ντε Γκούζμαν (61’ Σακόρ), Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Καστάνιος

SuperLeagueΑρηςποδόσφαιροΟΦΗ