Αθλητισμός|14.03.2021 22:59

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: ΠΑΣάς στην Τρίπολη του έσπασε το σερί

Newsroom

Ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα ανάγκασε σε ήττα τον Αστέρα Τρίπολης (0-1) και του έβαλε φρένο στο εντυπωσιακό σερί και στα όνειρα για το εισιτήριο στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο Αστέρας έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία του στα playoffs ήθελε τη νίκη για ένα καλύτερο πλασάρισμα εν όψει συνέχειας, ενώ ο ΠΑΣ αναζητούσε το τρίποντο για να μπει στη διαδικασία των playouts όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.

Οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, ήταν σαφώς πιο απειλητικοί από τους γηπεδούχους και έδειξαν τα… δόντια τους με τη μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι! Στο 13ο λεπτό ο Παμλίδης έκανε ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή, ενώ στο 24’ ο Ελευθεριάδης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Μοναδική στιγμή που απείλησαν οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 41΄με τρομερό βολέ του Κανελλόπουλου. Ανεβασμένος ήταν ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο που άρχισε με δοκάρι για τους γηπεδούχους σε ωραίο σουτ του Φερνάντεθ στο 46ο λεπτό. Μέχρι το 85’ οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε κάποια σουτ που δεν απείλησαν και σε εκείνο το λεπτό ο ΠΑΣ κατάφερε να σκοράρει με τον Αργεντινό Μπρένερ, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος, το αήττητο του Αστέρα έσπασε, οι Αρκάδες έπεσαν στην έκτη θέση, ενώ ο ΠΑΣ θα μπει στα playouts όγδοος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλίέντε, Σίτο (80’ Τιλίκα), Κρέσπι (67’ Ριέρα), Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80’ Τζίμας-88’ Φερνάντες), Κανελλόπουλος (67’ Μπρελόκ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Πέερσαμν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58’ Μπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81’ Νάουμετς), Παμλίδης (88’ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΠΑΣ Γιάννιναποδόσφαιρο