Αθλητισμός|14.03.2021 22:37

Βόλος - ΑΕΚ 1-0: Πέταξε... χαρταετό η ΑΕΚ και ο Βόλος νίκησε ξανά

Newsroom

Η ΑΕΚ ήταν στο πνεύμα των ημερών πετώντας... χαρταετό στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος επιβεβαίωσε ότι διαθέτει μια εξαιρετική και φορμαρισμένη ομάδα και η δεύτερη σερί νίκη της θεσσαλικής ομάδας επί της Ενωσης σε σύντομο διάστημα (μετά την επικράτηση στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο) ήρθε φυσιολογικά με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Δουβίκα. Ο Δικέφαλος έβγαλε ξανά στο γήπεδο όλες τις αδυναμίες του και προβλημάτισε έντονα ενόψει των πλέι οφ...

Το ματς δεν ήταν καλό, ωστόσο ο Βόλος που είναι ένα καλύτερα δομημένο σύνολο και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση γενικότερα, το πήγε από την αρχή εκεί που ήθελε κι έμεινε έτσι ως το τέλος. Υπερτερούσε σε όλα τα κρίσιμα ποδοσφαιρικά μεγέθη που κρίνουν ένα ματς, εκτός από την τύχη και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν χωρίς αρχή και τέλος, είχε ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. 

Ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε την κακή εικόνα που είχε η ΑΕΚ στο α' ημίχρονο και λίγο προτού κλείσει το 45λεπτο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δουβίκα, ο οποίος έφτασε τα δέκα στη Super League.

Βόλος: Κλέιμαν, Μπαρτόλο, Γκρίλο, Μήτογλου, Τέκιο, Τσοκάνης (93' Κολόμπο), Μπαριέντος, Νίνης (65' Κιάκος), Μαρτίνες (83' Σάντσες), Περέα, Δουβίκας

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μιτάι (46' Σβάρνας), Λάτσι, Νεντελτσιάρου, Νταντσένκο, Σιμάνσκι (46' Σάκχοφ), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Αλμπάνης (85' Χριστόπουλος), Γκαρσία (70' Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (63' Ολιβέιρα)

SuperLeagueποδόσφαιροΒόλος ΝΠΣΑΕΚ