Αθλητισμός|14.03.2021 22:44

Λαμία - Ατρόμητος 0-0: Εχασε ευκαιρία για τρίποντο αλλά χαμογέλασε

Newsroom

Μπορεί η Λαμία να μην κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο (0-0 το τελικό αποτέλεσμα) εξαιτίας του γκολκίπερ Μανδά ο οποίος κατέβασε τα ρολά και απέκρουσε πέναλτι του Ντέλετιτς, αλλά εν τέλει έφυγε χαμογελαστή από τον αγωνιστικό χώρο του «Αθανάσιος Διάκος. Ο ένας βαθμός που πήραν οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, σε συνδυασμό με τις ήττες του ΟΦΗ, της ΑΕΛ και του Παναιτωλικού, τους έδωσε το δικαίωμα για να αυξήσουν τη διαφορά από τους Κρητικούς, που πλέον είναι στη θέση του μπαράζ, στους τέσσερις, και από την ουραγό ΑΕΛ στους επτά. Παράλληλα ξέφυγε τρεις βαθμούς από τον Παναιτωλικό που ακολουθεί.

Η Λαμία μετά την ξέφρενη πορεία της με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο με 21 βαθμούς στα 16 τελευταία παιχνίδια (ενώ είχε μόλις δύο βαθμούς στα 10 πρώτα) μπαίνει σε ρόλο... οδηγού στα πλέι άουτ και ατενίζει το μέλλον της στην κατηγορία με αισιοδοξία ενώ ο Ατρόμητος έφτασε στους 28 και είναι στην 10η θέση, ουσιαστικά αδιάφορος.

Η Λαμία είχε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ και να κάνει άλμα παραμονής αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Καραμάνος από τον Γούτα στο 44', δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Ντέλετιτς, ο οποίος νικήθηκε από τον Μανδά. Ψάρεψε τον αντίπαλό του και απέκρουσε εντυπωσιακά διατηρώντας το 0-0.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (73' Χατζηστραβός), Ντέλετιτς (90' Μπιάρνασον), Καραμάνος, Αραμπούλι (27' Βασιλακάκης)

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο (91' Οικονομίδης), Χαρίσης, Ενσικουλού (64? Μουνίθ), Ούμπιντες, Μανούσος (82' Κωτσόπουλος), Μάτιτς (64' Χριστοδουλόπουλος)

ΑτρόμητοςSuperLeagueποδόσφαιροΛαμία ΠΑΕ