Αθλητισμός|16.03.2021 00:50

Γουλβς - Λίβερπουλ 0-1: Σοκάρει ο τραυματισμός του Ρουί Πατρίσιο στη νίκη των Ρεντς

Newsroom

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γουλβς με 1-0 στην Premier League χάρη σε γκολ του Ντιόγκο Ζότα, ωστόσο στο φινάλε του ματς ουδείς είχε όρεξη για πανηγυρισμούς και για να ασχοληθεί με την εξέλιξη και την έκβαση του αγώνα. Ο τραυματισμός του γκολκίπερ των Λύκων, Ρουί Πατρίσιο, σόκαρε τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων, όπως επίσης κι όσους παρακολούθησαν live το παιχνίδι.

Σε μια επικίνδυνη αντεπίθεση της Λίβερπουλ με τον Σαλάχ στο 86', ο Πατρίσιο έκανε έξοδο και συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Κόντι, ο οποίος άθελά του τον χτύπησε με τα πόδια και με δύναμη στο κεφάλι. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ έχασε τις αισθήσεις του κι έμεινε για αρκετή ώρα ακίνητος στο έδαφος προκαλώντας έντονη ανησυχία. Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να βγει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο προτού διακομιστεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

T

«Ευτυχώς είναι καλά»

Τα νέα πάντως είναι θετικά για την κατάσταση της υγείας του Ρουί Πατρίσιο καθώς λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο Σάντος ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι ο συμπατριώτης του έχει τις αισθήσεις του κι ένα καλά στην υγεία του. «Ευτυχώς είναι καλά. Έχει τις αισθήσεις του. Μίλησα μαζί του και θυμόταν τι ακριβώς συνέβη. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Λύκων, ο οποίος υπήρξε τερματοφύλακας. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Λίβερπουλ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε έπειτα από δύο σερί εντός έδρας ήττες και μάζεψε τη διαφορά στο -5 από την τέταρτη Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: Θρυλικός Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία στην Μπαρτσελόνα με μαγεία 

τραυματισμόςPremier LeagueΛίβερπουλποδόσφαιροΓουλβς