Αθλητισμός|17.03.2021 23:07

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στο χέρι ο Μπρέι και απουσία δύο μηνών

Newsroom

Σοβαρά τραυματίστηκε στο χέρι ο Τι Τζέι Μπρέι κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (17/3). Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, σε μια ανύποπτη φάση χτύπησε  στο δεξί χέρι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, ο Τι Τζέι Μπρέι υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού και όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται να μείνει εκτός αγώνων για περίπου δύο μήνες.  Ο 28χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη θητεία του στο Τριφύλλι, την Πέμπτη (18/3) αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. «Ο Τι Τζέι Μπρέι υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της σημερινής (17/3) προπόνησης και αύριο (18/3) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ"» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Ο παλαίμαχος ΝΒΑer Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα με ποδήλατο

Ο Τι Τζέι Μπρέι πρόλαβε να παίξει σε τρεις αγώνες του πρωταθλήματος προτού τραυματιστεί (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague), με μέσο όρο 17,7 πόντους  και 59,3% στα τρίποντα και 4,7 ασίστ!

Τι Τζέι ΜπρέιτραυματισμόςμπάσκετΠαναθηναϊκός