Αθλητισμός|20.03.2021 23:28

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-2: Μεγάλη νίκη της Λάρισας στη Ριζούπολη

Newsroom

Με μια σπουδαία νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στα πλέι άουτ της Superleague η ΑΕΛ που επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Η θεσσαλική ομάδα που ήταν αποτελεσματική, είχε σε εξαιρετική μέρα τον γκολκίπερ Νάγκι κι έφτασε στην πολύτιμη νίκη χάρη στα γκολ του Ντουρμισάι και του Νούνιτς βάζοντας φωτιά στην ουρά της βαθμολογίας καθώς έφτασε τους 19 βαθμούς ισοβαθμώντας με τον ΟΦΗ κι έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον Παναιτωλικό (με παιχνίδι περισσότερο).

Ο Ντουρμισάι άνοιξε το σκορ στο 67' έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της ΑΕΛ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 95+5' ο Νούνιτς. Η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα, ό,τι καλό κι αν προσπάθησε να δημιουργήσει, όσες φορές κι αν προσπάθησε να απειλήσει, ο Νάγκι ήταν εκεί και απέτρεψε το γκολ. Για τη θεσσαλική ομάδα είχε δοκάρι ο Ακούνια στο 89'

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα και οι ώρες των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Superleague

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Φατιόν (72' Λαγός), Σλίβκα, Φερνάντεθ (72' Μουνιέ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (52' Κολ), Ντάουντα (52' Ιωαννίδης)

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ηλιάδης, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Στίφλερ (86' Σπαρβ), Κολομπίνο , Ακούνια, Πινακάς (78' Μπεν Χαντίρα), Μουκάντζο (57' Μιλοσάβλιεβιτς), Ντουρμισάι (78' Νούνιτς).

Βαθμολογία πλέι άουτ

Διαβάστε επίσης: Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό 

ΑΕΛποδόσφαιροSuperLeagueΑπόλλων Σμύρνης