Αθλητισμός|20.03.2021 23:30

Βόλος - ΟΦΗ 0-0: Το απόλυτο μηδέν στο Πανθεσσαλικό

Newsroom

Στο απόλυτο μηδέν (0-0) κόλλησαν ο Βόλος και ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι το 0-0 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο των ελάχιστων φάσεων που έγιναν και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Η κρητική ομάδα που καίγεται για τους βαθμούς, καθώς νιώθει πια την... καυτή ανάσα της ΑΕΛ που προηγουμένως πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα, με τον πόντο που... τσίμπησε στο Πανθεσσαλικό βρέθηκε στο +1 από τη θεσσαλική ομάδα. Ωστόσο είναι δεδομένο πως η μάχη για την παραμονή θα είναι συναρπαστική μέχρι το φινάλε...

Ο ΟΦΗ πάντως, πέραν του βαθμού που πήρε, έβαλε τέλος και στο άκρως αρνητικό σερί που είχε δημιουργήσει στο πρωτάθλημα καθώς μετρούσε δέκα σερί ήττες. Είχε να πάρει βαθμό από 10 Ιανουαρίου και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα και οι ώρες των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Superleague

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Ριένστρα (85' Mπουένο), Τσοκάνης, Νίνης, Μαρτίνες, Δουβίκας, Περέα (78' Ρενάτο Σάντος)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Σαρδινέρο (64' Σακόρ), Στάικος (75' Γρίβας), Μεγιάδο, Στούρτζεον, Καστάνιος (86' Μπαλογιάννης).

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στη Ριζούπολη 

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣποδόσφαιροΟΦΗ