Αθλητισμός|20.03.2021 23:21

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0: Ηταν... Αγιαξ ξανά

Newsroom

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θυμίζει... Αγιαξ της Ηπείρου από τα παλιά. Η εξαιρετική ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη ξεπέρασε το εμπόδιο και του Ατρομήτου, επικράτησε 1-0 στους Ζωσιμάδες και παρέμεινε αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι, ενώ ήδη έχει προκριθεί και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου με την εντυπωσιακή πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που παίζει στα πλέι άουτ της Super League δίχως άγχος για την παραμονή στην κατηγορία καθώς απέχει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε ουσία και αποτελεσματικότητα και θα μπορούσε να έχει κλειδώσει το τρίποντο νωρίτερα. Στο 32' οι Γιαννιώτες πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Εραμούσπε έπειτα από διπλή προσπάθεια, αφού αρχικά ο Μανδάς απέκρουσε ενστικτωδώς.

Διαβάστε επίσης: Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό

Στο 45' ο ΠΑΣ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να καθαρίσει το ματς καθώς ο Παμλίδης νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από το δοκάρι και τον Μανδά που μάντεψε σωστά και απέκρουσε διατηρώντας το 1-0. Στο 61' ο Μανούσος σημάδεψε το δοκάρι του Λοντίγκιν με κεφαλιά, ο ΠΑΣ απάντησε με φάση του Μιλιντσιάνου που σούταρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 69' ο Μανδάς αντέδρασε και πάλι σωστά σε σουτ του Καρτάλη. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (65' Λιάσος), Παμλίδης (75' Μπρένερ), Μιλιντσιάνου.

Ατρόμητος: Μανδάς. Γκάλο (71' Αγκάγιεφ), Γούτας, Μαυρομάτης, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Σάλομον (71' Ούμπιδες), Ενσικουλού (79' Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (79' Εντομβόνγι), Μάτιτς (52' Μουνίθ).

Βαθμολογία πλέι άουτ

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στη Ριζούπολη 

SuperLeagueποδόσφαιροΑτρόμητοςΠΑΣ Γιάννινα