Αθλητισμός|20.03.2021 23:24

Παναιτωλικός - Λαμία 0-3: Χόρευε στη βροχή κι έβαλε σε μπελάδες τα «Καναρίνια»

Newsroom

Η Λαμία... χόρευε υπό καταρρακτώδη βροχή στο Αγρίνιο, πέτυχε τρία στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού με 0-3. Η ομάδα της Φθιώτιδας θύμισε... Μπαρτσελόνα για 45 λεπτά, έκανε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που την απομακρύνει έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός έμπλεξε σε σοβαρές περιπέτειες καθώς ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ στους 20, ενώ έπεται η ουραγός ΑΕΛ με 19. Και η μάχη της ουράς στα πλέι άουτ της Super League προμηνύεται συναρπαστική.

Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά του Παναιτωλικού και άνοιξε το σκορ στο 24 έπειτα από σέντρα του Ντέλετιτς και κεφαλιά του Βασιλακάκη. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου σκόραρε και δεύτερη φορά στο 27' έπειτα από εξαιρετική συνεργασία, πάσα του Καραμάνο και πλασέ του Ντέλετιτς, ο οποίος έγραψε το 0-2, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 43' ο Ρόμανιτς, ο οποίος αφού εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Ντέλετιτς αλλά και το λάθος του Τσότσαλιτς, πλάσαρε ιδανικά τον Μελίσσα.

Διαβάστε επίσης: Πολύτιμο βαθμό πήρε ο ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Περέιρα (65' Ταχάρ), Βάντερσον, Τσότσαλιτς, Μεδίνα (46' Γιάκολις), Εντινγκά, Ντίας, Αριγίμπι, Μάζουρεκ (46' Βέργος), Ντάλσιο (46' Τσιγγάρας), Καρέλης (70' Αζάντι).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βασιλακάκης (68' Μπιάρνασον), Τζανδάρης, Ντέλετιτς (88' Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Καραμάνος. 

Βαθμολογία πλέι άουτ

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στη Ριζούπολη

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΛαμία ΠΑΕποδόσφαιρο