Αθλητισμός|21.03.2021 19:54

Ολυμπιακός - Αρης 1-0: Διατήρησαν την παράδοση οι Πειραιώτες με 10 παίκτες

Newsroom

Ο Ολυμπιακός διατήρησε την παράδοση την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει από τον Αρη τα τελευταία έντεκα χρόνια! Οι Πειραιώτες μάλιστα έφτασαν στη νίκη με 1-0, μολονότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο λόγω αποβολής του Λαλά. Το νικητήριο γκολ των Ερυθρόλευκων στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League το πέτυχε ο Μασούρας κόβοντας νωρίς την όρεξη στους Κίτρινους για νίκη.

Αλλωστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να νικήσει τον Ολυμπιακό από τον Απρίλιο του 2010 στο Κλ. Βικελίδης και από το μακρινό 2002 στην έδρα των Πειραιωτών. Ηταν συνολικά, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, το 22ο ματς στο οποίο ο Αρης δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει νίκη επί του Ολυμπιακού! Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε ένα ακόμη βήμα προς τον... άχαστο τίτλο καθώς απέχει πια 19 βαθμούς από τον Αρη...

Διαβάστε επίσης: Ο Αστέρας σόκαρε τον Παναθηναϊκό με γκολ του γκολκίπερ Παπαδόπουλου στο 96'

Στο 38' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό. Ο Ελ Αραμπί είδε την κίνηση του Μπουχαλάκη, ο οποίος πάσαρε θαυμάσια προς τον επερχόμενο Μασούρα, που με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0.

Στο 40' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Λαλά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημα με τις τάπες στο πόδι του Σάσα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος του Αρη που, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο, πήρε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας, ξεπερνώντας ακόμη και το 70%. Ωστόσο, οι Πειραιώτες κατόρθωσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους καθώς ο Σα βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα αντιδρώντας θαυμάσια όσες φορές η μπάλα έφτασε μέχρι το τέρμα του.

Ολυμπιακός: Σα, Χολέμπας, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (92' Καμαρά), Εμβιλά, Λαλά, Μπρούμα (46' Ανδρούτσος), Μασούρας (79' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88' Κάιπερς).

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (60' Ιωάννου), Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Τζέγκο, Σάσα, Μπρούνο (73' Ματέο Γκαρσία), Μπερτόλιο (46' Μάνος), Γκάμα, Μαντσίνι.

Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα και οι ώρες των πλέι οφ και των πλέι άουτ

ποδόσφαιροΟλυμπιακόςSuperLeagueΑρης