Αθλητισμός|28.03.2021 20:57

Μαρία Σάκκαρη: Τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στο Miami Open

Newsroom

Πολλές υποσχέσεις άφησε η Μαρία Σάκκαρη με την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Miami Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε ολοκληρωτικά της Λιουντμίλα Σαμσόνοβα νίκησε 2-0 σετ και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο ενός μεγάλου τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη, νο.25 στον κόσμο, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς σάρωσε την 22χρονη Ρωσίδα (νο.126) σε μόλις 67 λεπτά με 6-0, 6-1. Πήρε το εισιτήριο για τις 16 της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της και θα αναμετρηθεί με τον Τζέσικα Πεγκούλα. Η 27χρονη Αμερικανίδα, νο.33 στον κόσμο, λύγισε την Καρολίνα Πλίσκοβα (νο.6) με 6-1, 4-6, 6-4 και θα βρεθεί στο δρόμο της Σάκκαρη σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μάχη.

Διαβάστε επίσης: Ανετη εκκίνηση του Τσιτσιπά στο Miami Open

Η Σάκκαρη επικράτησε για δεύτερο σερί παιχνίδι άνετα και δίχως να χάσει σετ, όπως έκανε και στο πρώτο ματς με τη Ρους. Μπήκε σοβαρά στο παιχνίδι και διατήρησε την ίδια ένταση μέχρι τον τελευταίο πόντο, έχοντας εξαιρετικό σερβίς αλλά και θαυμάσιες επιστροφές. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που ψάχνει εδώ και καιρό ένα «μπαμ» ελπίζει να το πετύχει στα κορτ του Miami Open.

T
T

ΤένιςWTA ΜαϊάμιΜαρία Σάκκαρη