Αθλητισμός|29.03.2021 16:49

Ολυμπιακός: Για ακόμη ένα χρόνο στα ερυθρόλευκα ο 36χρονος Ματιέ Βαλμπουενά

Newsroom

Ο Ματιά Βαλμπουενά διανύει το 36ο έτος της ζωής του και μολονότι οδεύει προς τη δύση της καριέρας του αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο πολύτιμους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, του οποίου η αγωνιστική συνεισφορά υπήρξε πολύτιμη κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σεζόν στις πορείες πρωταθλητισμού των Πειραιωτών, ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός Ματιέ Βαλμπουενά υπέγραψε την επέκταση της συμφωνίας του με τους Ερυθρόλευκους μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 καθώς το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο και οι δυο πλευρές εξαρχής είχαν ως προτεραιότητα τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Βαλμπουενά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει παίξει σε 28 αγώνες, έχει πετύχει δύο γκολ κι έχει μοιράσει οχτώ ασίστ, ενώ κατά τη διάρκεια της διετίας έχει αγωνιστεί συνολικά 70 φορές με απολογισμό 11 γκολ και 31 ασίστ!

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ για τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές».

T

ποδόσφαιροΟλυμπιακόςΜατιέ Βαλμπουενά