Αθλητισμός|11.01.2019 20:08

Ο Γ. Σαββίδης φωτογράφισε την επιστροφή του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ

Newsroom

Μπορεί ο «Δικέφαλος» το καλοκαίρι να προχώρησε στην παραχώρηση του Βραζιλιάνου στην Αστάνα με την μορφή δανεισμού, ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο γιος του μεγαλομετόχου, ο οποίος τον... καλωσόρισε μέσω του Instagram.  Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο Ενρίκε είχε επικοινωνήσει με τον Γιώργο Σαββιδη, θέλοντας να τον ενημερώσει πως δε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον δανεισμό του... 

Ο Βραζιλιάνος ακραίος ανήκει στον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο του 2017, όμως έχει φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» μόνο στο πρώτο οκτάμηνο από την ημέρα απόκτησής του από την Ρεν. Σε εκείνο το διάστημα είχε συνολικά 26 συμμετοχές με 6 γκολ, και ακολούθησε η παρουσία του στην Καραμπάγκ στην οποία είχε εκ νέου 26 συμμετοχές με 6 τέρματα, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο είχε 3 γκολ σε 19 συμμετοχές με την Αστάνα. Η επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε εγείρει θέμα ξένου στο ασπρόμαυρο ρόστερ, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει καλυμμένες τις πέντε θέσεις μη κοινοτικών άνω των 23 ετών.

Την ίδια στιγμή, οι ασπρόμαυροι έχουν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον και για τον Γιόζιπ Μίσιτς. Ο 24χρονος Κροάτης εσωτερικός μέσος, που αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στη πορεία αναζήτησης ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που άνοιξε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Μίσιτς δεν υπολογίζεται στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, και οι πρώτες σκέψεις των ασπρόμαυρων αφορούν τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.

Γιώργος ΣαββίδηςΠέδρο ΕνρίκεΠΑΟΚ