Αθλητισμός|01.04.2021 09:39

ΝΒΑ: Νικητές Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο στον «οικογενειακό εμφύλιο» με τον Κώστα

Newsroom

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, οι Μπακς νίκησαν τους Λέικερς με 112-97 στο Staples Center του Λος Αντζελες. Η απουσία των ΛεΜπρόν Τζέιμς - Αντονι Ντέιβις έπαιξε καταλυτικό ρόλο και το Μιλγουόκι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, αφού ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο των Λέικερς με 112-97 στο Λος Άντζελες. 

Σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μέτρησε 25 πόντους με 8/13 σουτ και 8/10 βολές, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 τάπες. Βοήθησε από τον πάγκο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (8 πόντοι με 3/6 σουτ, 2 κλεψίματα), πολύ καλό βράδυ για τον Τζρου Χόλιντει (28 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Οι Ντένις Σρέντερ (17 πόντοι, 8 ασίστ) και Μόντρεζλ Χάρελ (19 πόντοι) πάλεψαν από την μεριά των ηττημένων, ενώ ο Άντρε Ντράμοντ (4 πόντοι, 2 ασίστ) δεν... χάρηκε το ντεμπούτο του, αφού χτύπησε στο δάχτυλο και αποχώρησε.

Αξια αναφοράς η υπέροχη στιγμή με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να αγκαλιάζονται στο παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που παίζει στους «λιμνανθρώπους» πήρε χρόνο συμμετοχής (σ.σ.: 2 λεπτά) και είχε την ευκαιρία και την ευτυχία να παίξει αντίπαλος απέναντι στα αδέλφια του. Μάλιστα, «έφαγε» κι ένα τρίποντο από τον Θανάση!

Μιλγουόκι ΜπακςΘανάσης ΑντετοκούνμποΛος Άντζελες ΛέικερςΚώστας ΑντετοκούνμποΓιάννης Αντετοκούνμπο