Αθλητισμός|03.04.2021 22:59

Τορίνο - Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα «δώρο» στην Ιντερ

Newsroom

Μετά τη Μίλαν που έκανε γκέλα με τη Σαμπντόρια το μεσημέρι του Σαββάτου (3/4), ακολούθησε και η Γιουβέντους που αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης, προσφέροντας ένα ακόμη «δώρο» στην προπορευόμενη Ιντερ που μόνο με... αυτοκτονία μπορεί να χάσει την κούπα της Serie A καθώς ήδη βρίσκεται στο +5 από τους Ροσονέρι με δύο ματς λιγότερα και στο +10 από τους Μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ μόλις στο 13' με ωραίο τελείωμα του φορμαρισμένου Κιέζα. Ομως η Τορίνο βρήκε απάντηση προτού συμπληρωθεί το ημίωρο (27') με τέρμα του Σανάμπρια, ο οποίος με την έναρξη του β' ημιχρόνου (46') σκόραρε για δεύτερη φορά ανατρέποντας ολοκληρωτικά το σκορ (2-1). Οι Μπιανκονέρι πίεσαν για να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στο 81' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έφτασε τα 24 στο πρωτάθλημα. Είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις αλλά δεν απέφυγαν την γκέλα απέναντι στη φορμαρισμένη συμπολίτισσα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητη Σίτι έτοιμη για κούπα

Προηγουμένως στα άλλα ματς της αγωνιστικής, η Μίλαν γκέλαρε (1-1) εντός έδρας με τη Σαμπντόρια και έχασε έδαφος στη μάχη για τον τίτλο, ενώ μετά από εντυπωσιακό ματς η Νάπολι κατάφερε δύσκολα να λυγίσει στην έδρα της την ουραγό αλλά μαχητική Κροτόνε με 4-3. Η Αταλάντα επικράτησε στο Μπέργκαμο της Ουντινέζε με 3-2 στη μάχη για την τετράδα του Champions League όπως και η Λάτσιο, έστω και με λιγότερες ελπίδες, που νίκησε δύσκολα με 2-1 στη Ρώμη τη Σπέτσια. Αντιθέτως, η Ρόμα δεν μπόρεσε να νικήσει μέσα στην έδρα της Σασουόλο (2-2).

Διαβάστε επίσης: Πήρε και το ντέρμπι η Μπάγερν

Serie AποδόσφαιροΤορίνοΓιουβέντους