Αθλητισμός|03.04.2021 23:10

Λαμία - Βόλος 1-1: Εναν πόντο πιο κοντά στην παραμονή

Newsroom

Δίχως νικητή τελείωσε η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Βόλο που διατήρησε την ομάδα της Φθιώτιδας σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της Super League (Βαθμολογία: 27 Λαμία, 23 ΟΦΗ, 21 Παναιτωλικός, 20 ΑΕΛ).. Η ομάδα της Φθιώτιδας, αν και είχε πιο ισχυρό κίνητρο, κινήθηκε σε χαμηλές στροφές και «κόλλησε» στο 1-1 κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Βόλο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο μέχρι το φινάλε που έγινε το... ξέσπασμα. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κρητικό και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Ντέλετιτς στο δίλεπτο 85'-86'.

Ο Βόλος πάτησε καλύτερα στο χορτάρι στο α' ημίχρονο κι είχε κάποιες καλές στιγμές για γκολ με κορυφαία αυτή του 14' οπότε ο Μπουένο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Αντιθέτως, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκλεισε το πρώτο 45λεπτο χωρίς τελική. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε θεαματικά στο β' ημίχρονο μέχρι το 85'.

Διαβάστε επίσης: Εμεινε όρθιος ο Παναιτωλικός στο Αλκαζάρ με ΑΕΛ

Ως εκείνο το χρονικό σημείο όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε «κλειδώσει» στη «λευκή» ισοπαλία. Ο Κρητικός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αμέσως μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, βρήκε δίχτυα με σουτ μέσα από την περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στο Βόλο (0-1).

Η Λαμία κέρδισε πέναλτι στην αμέσως επόμενη φάση έπειτα από μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Καραμάνο. Ο Ντέλετιτς νίκησε τον Γκαραβέλη και ισοφάρισε (1-1).

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας (79' Προβυδάκης), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (65' Χατζηστραβός), Μπεχαράνο (79' Βλάχος), Βασιλακάκης (65' Γκούγκα), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (70' Τσούκαλος), Καραμάνος.

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Σάντος (85' Κρητικός), Νίνης, Δουβίκας, Μπουένο (71' Μαρτίνες), Μπαρτόλο (82' Ριένστρα).

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο γκολ Ζαγοράκη σε Αυγενάκη

Λαμία ΠΑΕποδόσφαιροSuperLeagueΒόλος ΝΠΣ