Αθλητισμός|05.04.2021 01:06

Αρης - Αστέρας Τρίπολης 2-0: Το καθάρισαν οι αλλαγές του Μάντζιου

Newsroom

Οι αλλαγές του Ακη Μάντζιου άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του αγώνα του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα μέχρι το 58', οπότε ο έμπειρος τεχνικός έριξε στη μάχη τους Σίλβα και Μάνο. Και ξάφνου ο... διακόπτης γύρισε και οι Κίτρινοι με εκτελεστή και δημιουργό τον Σίλβα κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη που τους διατηρεί στη δεύτερη θέση της Super League.

Ο Αστέρας άρχισε πολύ δυνατά το παιχνίδι και σκόραρε μόλις στο 11' με τον Βαλιέντε. Ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από έλεγχο της οριακής φάσης από το VAR. Η ομάδα της Τρίπολης συνέχισε να πιέζει χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για γκολ μέχρι και το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, οπότε σταδιακά ο Αρης βελτίωσε την εικόνα κι έγινε πολύ πιο απειλητικός δημιουργώντας 2-3 σημαντικές φάσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5 - Ιστορικός διασυρμός της Ενωσης στο ΟΑΚΑ

Τελικά ο Αρης βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 69' με τον Σίλβα, ο οποίος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του, πέρασε και τον γκολκίπερ του Αστέρα και πλάσαρε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Ο Αρης συνέχισε να πιέζει και βρήκε και δεύτερο γκολ στο 90' με τον έτερο νεοεισελθόντα Μάνο, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 2-0, έπειτα από ασίστ του Σίλβα.

H βαθμολογία

Ολυμπιακός 70

Αρης 54

ΠΑΟΚ 50

Παναθηναϊκός 49

ΑΕΚ 48

Αστέρας Τρίπολης 43

Αρης: Κουέστα, Γκανέα, Δεληζήσης, Ροζ, Σούντγκρεν, Σάσα (94' Σάκιτς), Τζέγκο, Γκάμα (92' Μπαγκαλιάνης), Μπερτόλιο (84' Μπρούνο), Μαντσίνι (58' Σίλβα), Μήτρογλου (58' Μάνος).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κάστανο, Σουάρεθ, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (73' Ιγκλέσιας), Τιλίκα (73' Κρέσπι), Φερνάντεθ (58' Αλί Μπαμπά), Σίτο (59' Ριέρα), Μπαράλες.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαίος Παναθηναικός κυριάρχησε του ΠΑΟΚ

ΑρηςΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague