Αθλητισμός|06.04.2021 23:36

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες ΠΑΟΚ: «Κάντε με την Τετάρτη τον πιο περήφανο άνθρωπο»

Newsroom

Η οδυνηρή ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο βάρυνε ιδιαίτερα το κλίμα στον ΠΑΟΚ που στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας, τον μοναδικό εναπομείναντα στόχο για την κατάκτηση ενός τίτλου εφέτος.  Ενα εικοσιτετράωρο πριν από την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να στείλει μήνυμα στην ομάδα και τους παίκτες, απ' τους οποίους ζήτησε να δώσουν με τιμή και αξιοπρέπεια όλες τις εναπομείνασες μάχες μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλοντας να τονώσει το ηθικό της ομάδας επικοινώνησε με τους ποδοσφαιριστές το βράδυ της Τρίτης (6/5) και ζήτησε να τον κάνουν τον πιο υπερήφανο άνθρωπο δίνοντας παράλληλα χαρά στον κόσμο του Δικεφάλου σε μια δύσκολη περίοδο. Ζήτησε να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και να επικεντρωθούν στα επερχόμενα ματς για να σηκώσουν ξανά το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: OPEN έρευνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Ποια ομάδα υποστηρίζουν οι Ελληνες φίλαθλοι

«Το 60% της Βόρειας Ελλάδας είναι οπαδοί σας. Μια μεγάλη χαρά τους είναι στα χέρια σας σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δώστε όλες τις μάχες με την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ. 95 χρόνια μετά από κάθε πτώση ο Σύλλογος σηκώνεται δυνατότερος. Να θυμάστε ότι ο στόχος είναι πάντα μπροστά μας. Ποτέ πίσω. Κάντε με αύριο τον πιο περήφανο άνθρωπο», είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιβάν Σαββίδης.

Κύπελλο ΕλλάδαςΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΑΕΚ