Αθλητισμός|07.04.2021 23:14

Serie A: Δέκατη σερί νίκη για Ιντερ, κυριάρχησε η Γιουβέντους της Νάπολι

Newsroom

Η Ιντερ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A καθώς επικράτησε 2-1 της Σασουόλο σε εξ αναβολής ματς και εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε βρέθηκε στο +11 από τη Μίλαν και στο +12 από τη Γιουβέντους που νίκησε στο ντέρμπι τη Νάπολι με 2-1. Ηταν η δέκατη συνεχόμενη νίκη της Ιντερ στο πρωτάθλημα που έχει να χάσει βαθμό από τις 23 Ιανουαρίου και την ισοπαλία με την Ουντινέζε.

Η Ιντερ δεν είχε όρεξη για... περιπέτειες και νωρίς-νωρίς (10') άνοιξε το σκορ (1-0) με τον πρώτο σκόρερ της Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος έφτασε τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ το τρίποντο κλείδωσε στο 67' με τον έτερο «καυτό» επιθετικό της ομάδας Λαουτάρο Μαρτίνες, που έφτασε τα 15 στη Serie A. Το μόνο που κατάφερε στο φινάλε η Σασουόλο ήταν να μειώσει (2-1) με τον Τραορέ και να αγχώσει προσωρινά τους Νερατζούρι.

Διαβάστε επίσης: Με μαγική φαουλάρα Μουργκ ο ΠΑΟΚ φεύγει ξανά για τελικό

Την ίδια ώρα η Γιουβέντους νικούσε με το ίδιο σκορ (2-1) τη Νάπολι στο εξ αναβολής ντέρμπι, το οποίο αρχικά είχε κερδίσει στα χαρτιά η ομάδα του Τορίνο. Και πάλι όμως οι Μπιανκονέρι πήραν το τρίποντο καθώς κυριάρχησαν εντός των γραμμών του γηπέδου. Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προελαύνει με 25 γκολ στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ της Serie A. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Ντιμπάλα στο 73', ενώ το μόνο που πέτυχαν οι Παρτενοπέι ήταν να μειώσουν στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ινσίνιε.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΣ έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό που πήρε προβάδισμα με γκολάρα Χασάν

ΝάπολιΣασουόλοποδόσφαιροΙντερΓιουβέντουςSerie A