Αθλητισμός|10.04.2021 20:00

Βόλος - Παναιτωλικός 3-1: Ο ένας αποτελεσματικός, ο άλλος αναποτελεσματικός

Newsroom

Ενα εκπληκτικό και συνάμα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Βόλο που επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Κι αν για την ομάδα της Θεσσαλίας δεν είχε και τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον ο αγώνας, δεν ισχύει το ίδιο και για τους Αγρινιώτες που όχι μόνο παραμένουν στην ζώνη του υποβιβασμού αλλά κινδυνεύουν να μείνουν και στην τελευταία θέση, εφόσον όμως νικήσει η ΑΕΛ τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Βόλος, που αν και αδιάφορος έπαιξε για την ιστορία του, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι κι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με υπέροχο γκολ του Ριένστρα, ο οποίος με τρομερό σουτ εκτέλεσε τον Κνετ. Σαν να μην έφτανε αυτό, η θεσσαλική ομάδα διπλασίασε τα τέρματά της στο 13' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουένο (2-0). Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και κατόρθωσε να μειώσει (2-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέργου στο 37' αλλά ο Βόλος προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, στο 42', πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μήτογλου που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαβάστε επίσης: Ο ΟΦΗ πήρε χρυσό βαθμό στη Ριζούπολη 

Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός στο β' ημίχρονο, ιδίως μετά τις αλλαγές του Δέλλα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ο Βόλος διατήρησε το προβάδισμα και πήρε το τρίποντο που τον διατηρεί σταθερά στην πρώτη θέση (7η συνολικά) των πλέι άουτ.

 Βαθμολογία

Βόλος: Κλέιμαν, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Μήτογλου, Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο (74' Κιάκος), Μπουένο (57' Σάντος), Κρητικός (84' Σάντσες), Περέα

Παναιτωλικός: Κνετ, Περέιρα (74' Ντουάρτε), Μεντίνα (53' Καρέλης), Καρασαλίδης (53' Μανθάτης), Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Ταχάρ, Μεντόσα (53' Ντάλσιο), Ντίας, Αριγίπμπι (74' Γιάκολις), Βέργος

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΒόλος ΝΠΣποδόσφαιρο