Αθλητισμός|12.04.2021 00:43

Premier League: Μεγάλο come back η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαμογέλασε η Αρσεναλ

Newsroom

Η εξαιρετική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Τότεναμ στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League και συνεχίζει το κυνήγι στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 1-3 στο Λονδίνο μειώνοντας τη διαφορά από τους Πολίτες στους 11 βαθμούς (με ένα ματς λιγότερο) και επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Τα Σπιρούνια του Μουρίνιο, που έχασαν άλλη μια ευκαιρία για να πλησιάσουν την τετράδα, άνοιξαν το σκορ με τον Σον στο 40', αλλά στο 59' ο Φρεντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 79' ο Καβάνι έδωσε προβάδισμα στους Κόκκινους Διαβόλους (1-2) προτού διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Γκρίνγουντ στις καθυστερήσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Ιντερ ακάθεκτη για τον τίτλο στη Serie A

Στο ματς που έκλεισε την αυλαία του κυριακάτικου προγράμματος, η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να απειλήσει την Άρσεναλ, που πέρασε νικηφόρα με 3-0 από το «Μπράμαλ Λέιν» και βελτίωσε τη θέση της στην κατάταξη αλλά απέχει αρκετά από τα ευρωπαικά εισιτήρια. Οι Κανονιέρηδες άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ στο 33ο λεπτό, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71' με τον Μαρτινέλι κι έφτασαν στο τελικό 3-0 με τον Λακαζέτ στο 85'.

Σε άλλα ματς της ημέρας η Νιούκαστλ πήρε σημαντικό τρίποντο επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Μπέρνλι, ενώ η τρομερή Γουέστ Χαμ νίκησε με 3-2 τη Λέστερ και παραμένει μέσα στο παιχνίδι για το εισιτήριο του Champions League.  

Διαβάστε επίσης: Νέα γκέλα της Ατλέτικο και φωτιά στην κορυφή της La Liga

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣέφιλντ ΓιουνάιτεντPremier LeagueΤότεναμΑρσεναλΝιούκαστλΛέστερ