Αθλητισμός|12.04.2021 00:45

Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Νέα γκέλα και φωτιά στην κορυφή της La Liga

Newsroom

Φωτιά πήρε η κορυφή στη La Liga καθώς μια μέρα μετά τη μεγάλη επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico επί της Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης γκέλαρε (1-1) στη Σεβίλλη με την Μπέτις και δεν μπόρεσε να βρεθεί ξανά στο +3 από τη Βασίλισσα που επέστρεψε για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι Ροχιμπλάνκος δίχως τον τραυματία Σουάρες στη σύνθεσή τους δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Μπέτις και στραβοπάτησαν για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία ματς ενδεικτικό του ντεφορμαρίσματος αλλά και του άγχους που κουβαλούν πλέον έχοντας χάσει διψήφια διαφορά πόντων. Οχτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε κι ενώ πλησιάζει και το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο στο Καμπ Νόου, η βαθμολογία έχει ως εξής: Ατλέτικο 67, Ρεάλ 66, Μπαρτσελόνα 65.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο come back η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χαμογέλασε η Αρσεναλ

Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με γκολ του Καράσκο αλλά η Μπέτις ισοφάρισε στο 20' με τον Τεγιό, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει κι άλλο γκολ αν ο Ομπλακ δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά. Στο φινάλε πάντως η Ατλέτικο ήταν εκείνη που άσκησε μεγάλη πίεση, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά οι Σεβιγιάνοι κατόρθωσαν να αποσπάσουν μια πολύτιμη ισοπαλία που τους διατηρεί στην έκτη θέση που δίνει ευρωπαικό εισιτήριο.

Προηγουμένως, συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο «Μεστάγια», όπου Βαλένθια και Ρεάλ Σοσιεδάδ μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Στο 0-0 ο Σολέρ έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 29' για να ακολουθήσουν δύο γκολ της Σοσιεδάδ, που πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0. Οι «νυχτερίδες» όμως δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία λέξη τους και με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 και να σώσουν έναν βαθμό.

Επίσης, η Οσασούνα έκανε την έκπληξη και πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 από τη Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 64' με τον Μονκαγιόλα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Γκαρθία στο 70'. Όμως, η Οσασούνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με τέρμα του Μπούντιμιρ, το οποίο σημείωσε τέσσερα λεπτά αργότερα (74').

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητη η Ιντερ, αγχωτική αλλά σπουδαία νίκη με Κάλιαρι

ποδόσφαιροΜπέτιςLa LigaΑτλέτικο Μαδρίτης