Αθλητισμός|29.10.2018 14:43

Ολα... χαλαρά στον Ολυµπιακό

Newsroom

Ο Ολυµπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα, σ’ ένα ζευγάρι µε ξεκάθαρο φαβορί. Κανείς δεν µπορεί να φανταστεί το πώς δεν θα νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, ο… περίπατος µου φαντάζει δύσκολος.

Η οµάδα του Μαρτίνς αντέδρασε µετά την ήττα από τον ΟΦΗ, έκανε το καθήκον της µε την Ντουντελάνζ, νίκησε και «ξεµπούκωσε», αν και τα δύο γκολ ήταν πάλι λίγα συγκριτικά µε τις ευκαιρίες που δηµιούργησε. Βρήκε την απαραίτητη ηρεµία και λογικά απόψε δεν αναµένεται να προβληµατίσει.

Μόνο που ο Απόλλωνας έχει «σφίξει» αρκετά από τη στιγµή που τον ανέλαβε ο Ματζουράκης και πλέον δεν δέχεται τόσο πολλά γκολ, όσα στις πρώτες αγωνιστικές. Επιπλέον, υπάρχει και ο παράγοντας κούραση, που ενδεχοµένως να επηρεάσει λίγο τη γηπεδούχο.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα στηριχτεί στη… Γραµµή Μαζινό της άµυνάς της για να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους επιθετικούς του Ολυµπιακού και να κάνει τη δική της ήττα αξιοπρεπή. Τέλος, επειδή είναι ∆ευτέρα, δεν θα έχει και πάρα πολύ κόσµο το γήπεδο. Λίγο πιο χαλαρή η εξέδρα, ίσως συµβάλει σ’ ένα πιο λάιτ παιχνίδι από πλευράς Ολυµπιακού.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ

  • 2076. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ  1 & Under 3,5  1,83