Αθλητισμός|12.01.2019 19:26
Basket League: Έβγαζε φωτιές ο ΠΑΟΚ
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΟ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο πρώτο ημίχρονο να χάνει με 12 πόντους, εκνευρίστηκε από αποφάσεις των διαιτητών, αλλά τίποτα δεν ήταν ικανό να τον σταματήσει.
Με μεγάλη αντεπίθεση, νίκησε στην Θεσσαλονίκη το τρίτο της βαθμολογίας Περιστέρι με 87-73 και έφτασε τις οκτώ νίκες στην Basket League.
Ο Φιλ Γκος ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ηγέτης και σκόραρε 25 πόντους, Χάτσερ και Μαργαρίτης ήταν άξιοι συμπαραστάτες του με 16 πόντους έκαστος.
Διαβάστε ακόμη
- Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
- «Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
- Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
- Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα