Αθλητισμός|15.04.2021 21:26

Παναθηναϊκός: Δύο κρούσματα κορονοϊού μετά την επιστροφή από τη Ρωσία

Newsroom

Μετά την παρουσία του στη Ρωσία για τα παιχνίδια με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέκυψαν δύο κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό. Την ανακοίνωση έκανε η «πράσινη» ΚΑΕ μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Η σχετική ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από την Μόσχα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε ελέγχους για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών διαγνώστηκαν θετικά στον ιό. Η κατάσταση των δύο νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (16/4)».

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από την Covid-19 πριν από λίγο καιρό, έχει ξανά δύο κρούσματα γεγονός που προκαλεί ανησυχία στην ομάδα. Επόμενο προγραμματισμένο παιχνίδι του Τριφυλλιού είναι το εξ αναβολής με τον ΠΑΟΚ (το οποίο δεν είχε γίνει στην αρχική του ημερομηνία λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Κάτας) την προσεχή Κυριακή (18/4).

Διαβάστε επίσης: Ολοκλήρωσε με ήττα μια κακή σεζόν

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueΚορονοϊός