Αθλητισμός|20.04.2021 18:25

ΠΑΟΚ: 95 χρόνια ιστορίας, 95 χρόνια τρόπος ζωής

Newsroom

Tα 95α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα Τρίτη 20 Απριλίου ο ΠΑΟΚ και στo πλαίσιo των εορτασμών η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα video - αφιέρωμα με τις πιο ένδοξες στιγμές της ιστορίας του συλλόγου. 

Η 95χρονη πορεία του Δικεφάλου είχε τίτλους, αναμνήσεις μιας ζωής και στιγμές υπερηφάνειας για το σύλλογο. Το αφιερωματικό βίντεο καταλήγει στη φράση «Μόλις ξεκινήσαμε». Δείτε στο video που ακολουθεί κάτι παραπάνω από 95 δευτερόλεπτα ιστορίας και ανεξάντλητης αγάπης για τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο που είναι πολλά περισσότερα από μια απλή ομάδα. Διότι ο ΠΑΟΚ είναι τρόπος ζωής...

 

Γκαρσία: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ

Το δικό του μήνυμα με αφορμή τα γενέθλια του Δικεφάλου έστειλε ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, κάνοντας σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα πάνω απ' όλους!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έστειλε το δικό του ευχετήριο μήνυμα για τα γενέθλια του Δικεφάλου, παραθέτοντας μεταξύ άλλων όλα τα εμβλήματα που έχει αλλάξει η ομάδα στην πορεία των 95 ετών ιστορίας της.

Με μήνυμα: «Τα εμβλήματα αλλάζουν, οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν, ο ΠΑΟΚ όμως θα είναι ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ», ο προπονητής του ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον σύλλογο που έχει σημαδέψει τη ζωή του!

Γιώργος Σαββίδης: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω! Χρόνια μας πολλά ΠΑΟΚάρα» 

Μήνυμα με νόημα από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος επέλεξε να ευχηθεί μετά μουσικής στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα υπό τους στίχους του: «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω» . «Χρόνια μας πολλά ΠΑΟΚάρα», σημείωσε μέσω social media ο Γιώργος Σαββίδης, θέλοντας να ευχηθεί στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ ανήμερα των γενεθλίων του.

Το αξιοσημείωτο, ωστόσο, της τοποθέτησης του διοικητικού στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει να κάνει με το τραγούδι που επέλεξε ως μουσικό χαλί, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. «Δεν πάω πουθενά πουθενά, εδώ θα μείνω...».


Πάμπλο ΓκαρσίαΓιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚγενέθλια