Αθλητισμός|22.04.2021 01:07

La Liga: Επιασε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή η Ρεάλ με... πάρτι Μπενζεμά

Newsroom

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να κάνει και πάλι... πάρτι σκοράροντας δύο γκολ, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επιβλητικό πέρασμα από την έδρα της Κάντιθ με 3-0. Οι Μερένχες που προ ημερών γκέλαραν στην έδρα της Χετάφε, επανήλθαν στις νίκες και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga την Ατλέτικο Μαδρίτης που υποδέχεται την Ουέσκα την Πέμπτη (22/4) καθώς έχει ματς λιγότερο. Από κοντά όμως βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα που υποδέχεται τη Χετάφε κι έχει δύο ματς λιγότερα. Βαθμολογία: Ρεάλ 70, Ατλέτικο 70 (-1 ματς), Σεβίλλη 67, Μπαρτσελόνα 65 (-2 ματς).

Η Ρεάλ με ένα δεκάλεπτο ξέσπασμα στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι: στο 30' ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο Οντριοθόλα στο 33' πέτυχε το 2-0 και ο ξανά ο Μπενζεμά στο 40' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαβάστε επίσης: Ενα βήμα πιο κοντά στον τίτλο η Σίτι, νίκη για Τότεναμ στη μετά-Μουρίνιο εποχή

Προηγουμένως, τεράστια νίκη στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού πέτυχε η Αλαβές με 2-1 επί της φορμαρισμένης Βιγιαρεάλ, ενώ «χρυσό» βαθμό απέσπασε η Βαγιαδολίδ στην έδρα της Έλτσε στο ντέρμπι των ουραγών. Παράλληλα, η Σεβίλλη δεν παρατά και κυνηγά το... όνειρο για τον τίτλο. Αυτή τη φορά με γκολ του Εν Νεσίρι στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου πέρασε από την έδρα της «αδιάφορης» βαθμολογικά Λεβάντε με 1-0 και απέχει τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει ένα ματς λιγότερο. Τέλος, η Οσασούνα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Βαλένθια, την οποία νίκησε με 3-1.

Ρεαλ ΜαδρίτηςΚάντιθLa Liga