Αθλητισμός|22.04.2021 20:42

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη Σαββίδη με διοίκηση - «Απόλυτη συγκέντρωση μέχρι τέλους»

Newsroom

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεδιάσκεψη με διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ και με επικεφαλής τμημάτων ξεκαθαρίζοντας τα «θέλω» του μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ οριοθέτησε παράλληλα το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο Δικέφαλος από τη νέα χρονιά. Το «διπλό» νίκης επί του Aρη ανήκει οριστικά στο παρελθόν για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, κάτι που έκανε σαφές και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στην τηλεδιάσκεψη που είχε την Πέμπτη (22/4).

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση για την κατάκτηση των στόχων που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά παράλληλα έκανε λόγο και για έντονη προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τα «θέλω» του ως προς τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, ζητώντας απόλυτη και καθημερινή συνεργασία όλων των τμημάτων με στόχο τόσο την αθλητική επιτυχία όσο την εμπορική και οικονομική ανάπτυξη.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα πρέπει η διοίκηση να μείνει ανεπηρέαστη από τα αποτελέσματα και να προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό της διάρθρωσης και σε αύξηση της επιρροής του ΠΑΟΚ, όχι μόνο με τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και με καινοτόμες ιδέες στους τομείς του μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας. Μάλιστα, υπογράμμισε πως οι συσκέψεις εντός της διοίκησης θα πρέπει να είναι ευρείας κλίμακας και να γίνονται συστηματικά, προκειμένου να συντονίζονται όλες οι ενέργειες των τμημάτων με ένα κοινό στόχο: τη συστηματική ανάπτυξη του συλλόγου. Ενός συλλόγου που θα έχει ως βασικό γνώμονα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και που θα σέβεται το συναίσθημα των φιλάθλων του, αλλά που παράλληλα θα παραμένει ανεπηρέαστος από εξωγενείς παράγοντες...

Πηγή: SDNA

Ιβάν ΣαββίδηςποδόσφαιροΠΑΟΚ