Αθλητισμός|22.04.2021 23:06

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Θα παίζει μέχρι τα 40 - Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με Μίλαν

Newsroom

Δεν τα παρατάει ο αειθαλής Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος θα παίζει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο τουλάχιστον μέχρι τα 40 χρόνια του. Ο Σουηδός σούπερ σταρ επέκτεινε τη συνεργασία με τη Μίλαν καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Και ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος ότι τότε θα κρεμάσει τα παπούτσια του, αφού δεν δείχνει διατεθειμένος τουλάχιστον αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο.

Ο ιστορικός ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία, ενώ και ο ίδιος ο Ζλάταν έκανε ένα πανηγυρικό tweet γράφοντας χαρακτηριστικά ότι «Το έπος συνεχίζεται». Ο Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε το συμβόλαιο του στο Casa Milan παρουσία του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Πάντως, οι απολαβές του, μολονότι τα χρόνια περνούν, θα παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο με την περασμένη σεζόν. Τουτέστιν θα λάβει περί τα επτά εκατ. ευρώ για έναν επιπλέον χρόνο ποδοσφαίρου με τη φανέλα των Ροσονέρι, οι οποίοι θα αγωνίζονται μάλιστα στο Champions League. 

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Ιμπραΐμοβιτς - Κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό!

T

O Ζλάταν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν έχει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 17 γκολ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί με τη Μίλαν 130 φορές έχοντας σκοράρει 84 γκολ. Ο Σουηδός έχει κατορθώσει να σκοράρει και στις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες καθώς πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με τη Μάλμε το 1999, ενώ συνεχίζει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και το 2021, αφού προηγουμένως είχαν μεσολαβήσει αμέτρητα γκολ στις δεκαετίες 2001-2010 και 2011-2020.

T

ποδόσφαιροΖλάταν ΙμπραΐμοβιτςΜίλανSerie A