Αθλητισμός|22.04.2021 23:45

Πλάνο 5ετίας από Ιβάν Σαββίδη με το μυαλό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Newsroom

Προ ημερών ο ΠΑΟΚ γιόρτασε τα 95α γενέθλιά του. Στο ευχετήριο μήνυμα, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο για δοκιμασίες μέσα από τις οποίες άπαντες στον Δικέφαλο βγήκαν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι για να πατήσουν γερά στα πόδια τους. Μάλιστα, σε μια αποστροφή του μηνύματός του, αναφερθείς στο μέλλον του ΠΑΟΚ, εξέφρασε τη σιγουριά για «αρκετές ακόμα ένδοξες σελίδες στα χρονικά του μυθικού μας Συλλόγου».

Τι ακριβώς εννοούσε ο Ιβάν Σαββίδης; Αυτό έγινε σαφές με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε με διοικητικά στελέχη του ΠΑΟΚ, θέτοντας στο τραπέζι ένα πλάνο πενταετίας. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου εμφανίστηκε αποφασισμένος για να μπουν οι βάσεις, από σήμερα κιόλας, που θα οδηγήσουν έναν ισχυρό κι ακόμη πιο δυνατό ΠΑΟΚ στη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ - 95 χρόνια ιστορίας, 95 χρόνια τρόπος ζωής

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε για συγκεκριμένο πλάνο και ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν σε ορίζοντα πενταετίας υπό την επίβλεψη και τη στήριξή του με στόχο τη συστηματική ανάπτυξη του συλλόγου. «Γιορτάσαμε τα 95 χρόνια και ήδη πρέπει να γίνει ένα λεπτομερές πλάνο για το πώς θα φτάσουμε στα 100 χρόνια. Ένα πλάνο που θα γίνει ο οδηγός όλων των ενεργειών μας από σήμερα και για τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δίνοντας με ξεκάθαρο τρόπο το στίγμα των σκέψεων του αλλά και των κινήσεων του τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Παράλληλα, πρόκειται, αν μη τι άλλο, και για μια έμμεση αλλά σαφή και ξεκάθαρη «απάντηση» σε εκείνους που καθημερινά και συστηματικά «βλέπουν» απεμπλοκή του από τα δρώμενα του ΠΑΟΚ...

Πηγή: SDNA

ποδόσφαιροΠΑΟΚΙβάν Σαββίδης