Basket League: Νίκη με άγχος για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα
NewsroomΟ Βασίλης Σπανούλης κατέγραψε μία ακόμα ξεχωριστή επίδοση στην καριέρα του και με το δεύτερο τρίποντό του στο παιχνίδι με τον Προμηθέα προσπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Ο «Kill Bill» έφτασε τα 627 εύστοχα τρίποντα και πλέον είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία στα παρκέ!
Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι με τους Παπανικολάου, ΛεΝτέι και Μπόγρη να αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, δίπλα στον ηγέτη V-Span, ο ελλιπής Ολυμπιακός ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του αξιόμαχου Προμηθέα στην Πάτρα και ολοκλήρωσε νικηφόρα τον πρώτο γύρο της Α1 μπάσκετ των ανδρών.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 80-77 των Αχαιών, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, και βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης, αν και ο -αήττητος- Παναθηναϊκός έχει δύο ματς λιγότερα.
Σε αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ρέθυμνο-Άρης 74-76
Χολαργός-Πανιώνιος 74-73
Ήφαιστος-Λαύριο 80-76
ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου 94-79
ΠΑΟΚ-Περιστέρι 87-73
Προμηθέας Π.-Ολυμπιακός 77-80
Κύμη-Παναθηναϊκός 14/1 (15:30)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
Ολυμπιακός 25
Περιστέρι 23
Παναθηναϊκός 22 -11αγ.
ΑΕΚ 22
ΠΑΟΚ 21
Προμηθέας Πατρών 21
Χολαργός 20
Ηφαιστος Λήμνου 20
Αρης 17
Λαύριο 17
Πανιώνιος 16
Ρέθυμνο 15
Κύμη 14 -12αγ.
Κολοσσός Ρόδου 14 -12αγ.
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας