Αθλητισμός|13.01.2019 21:11

Super League: Άνετη... βόλτα στη Λιβαδειά για τον Ολυμπιακό

Newsroom

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί κι έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό τις διαθέσεις τους, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τον κακό εαυτό που παρουσίασαν μεσοβδόμαδα στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Το ξεκίνημα ήταν εκρηκτικό για τους «ερυθρόλευκους» και στο 7ο μόλις λεπτό, ο Φορτούνης έγραψε το 0-1 με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα του Γκερέρο, στο πρώτο εκτός έδρας γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο μετά από 9 ματς!

Η φουλ πίεση για τους Πειραιώτες συνεχίστηκε και μετά το 0-1, όταν κυριάρχησαν σε όλο το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όχι μόνο δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στην εικόνα του αγώνα, αλλά το ξεκίνημα ήταν «καρμπόν» με αυτό του πρώτου. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε θέση φουλ επίθεσης, ξεκίνησε από νωρίς να δημιουργεί φάσεις και τελικά αξιοποίησε γρήγορα μια εξ αυτών. Ο Γκερέρο αυτή τη φορά ήταν ο εκτελεστής, γράφοντας στο 50' το 0-2 με κοντινή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Μπουχαλάκη, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς - Καραχάλιος, Ζησόπουλος, Ανγκουά (73' Ντιόγκο), Λιάγκας, Παντελιάδης - Όμο, Στανόγεβιτς, Γιακουμάκης - Ιωαννίδης (73' Μαρκόβσκι), Νανγκίς (61' Σαβαντογκό).
Ολυμπιακός: Σα - Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης - Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης - Λάζαρος (68' Γ. Μασούρας), Φορτούνης (80' Νάτχο), Ποντένσε - Γκερέρο (90+ Χασάν).

Super League 1ΛεβαδειακόςΟλυμπιακός