Αθλητισμός|25.04.2021 00:10

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις 0-0: Τα έκανε μούσκεμα και γκέλαρε ξανά

Newsroom

Το πάθημα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έγινε μάθημα και μια εβδομάδα μετά την γκέλα στην έδρα της Χετάφε, οι Μερένχες υπό καταρρακτώδη βροχή κόλλησαν ξανά στο μηδέν (0-0) και έχασαν βαθμούς εντός έδρας από την εξαιρετική Μπέτις για τη La Liga. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είχε φρεσκάδα και ενέργεια, ενώ ήταν προβληματική στον επιθετικό τομέα και στη δημιουργικότητα με αποτέλεσμα να μην κατορθώσει να ασκήσει μεγάλη πίεση στους Σεβιγιάνους, οι οποίοι πήραν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αντιθέτως, η Ρεάλ Μαδρίτης μολονότι δεν ηττήθηκε και πήρε έναν βαθμό πλησιάζοντας στους δύο την προπορευόμενη Ατλέτικο Μαδρίτης, εφόσον οι Ροχιμπλάνκος νικήσουν το βράδυ της Κυριακής (25/4) στο Μπιλμπάο την Αθλέτικ θα βρεθούν στο +5, ενώ έρχεται απειλητικά και η Μπαρτσελόνα, η οποία έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Ρεάλ αλλά και δυο παιχνίδια λιγότερα (το απόγευμα της Κυριακής δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ και στα μέσα της εβδομάδας που έρχεται υποδέχεται τη Γρανάδα). Το μοναδικό αισιόδοξο σημείο για τη Ρεάλ είναι πως αρχές Μαΐου η Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν μεταξύ τους κι ενδεχομένως να επωφεληθεί από το αποτέλεσμα υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι δεν θα συνεχίσει να σκορπάει βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ο Λεβαντόβσκι επέστρεψε με γκολ και κυνηγά μυθικό ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ

Η βαθμολογία έχει ως εξής στη La Liga: Ατλέτικο 73 (32 αγ.), Ρεάλ 71 (33 αγ.), Μπαρτσελόνα 68 (31 αγ.), Σεβίλλη 67 (32 αγ.) κι ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.

ποδόσφαιροLa LigaΜπέτιςΡεαλ Μαδρίτης