Αθλητισμός|13.01.2019 21:33

Super League: Θρίαμβος και... νίκη-τίτλου του ΠΑΟΚ στην παγωμένη Τρίπολη!

Newsroom

Πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, είδε τον α' βοηθό να του ακυρώνει καθαρό γκολ του Μπίσεσβαρ ως οφσάιντ, όμως ο ΠΑΟΚ πέρασε και από την Τρίπολη, καθαρίζοντας το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν ως σωτήρα τον Πασχαλάκη, που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε αρκετές ευκαιρίες των Αρκάδων.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε. Ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε ένα εξαιρετικό γκολ από τον αρχηγό του, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να σκοράρει με άπιαστο φάουλ στο 65', ενώ στο 69' ο Μαουρίσιο με ωραίο πλασέ στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπίσεσβαρ και κλείδωσε το «τρίποντο».

Ούτε η αποβολή του Λέο Μάτος στο 79' με δεύτερη κίτρινη κάρτα δεν πτόησε τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι οποίοι στο φινάλε βρήκαν και τρίτο γκολ από το αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου (92') και πανηγύρισαν με τους οπαδούς τους την σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (71’ Φερνάντεθ), Κώτσιρας, Ιγκλέσιας (87’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Βαλιέντε, Τσιλιανίδης, Μανιάς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Πέλκας (71’ Ελ Καντουρί), Ζαμπά (77’ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (86’ Τόσκα), Ακπόμ

ΠΑΟΚSuper League 1