Αθλητισμός|05.05.2021 21:49

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-2: Σημάδεψε δοκάρι και χάνει την Ευρώπη!

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός «έσπασε» τα δοκάρια και το πλήρωσε με μια γκέλα (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης που ενδεχομένως θα του κοστίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Πράσινοι ήταν... αφελείς αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο κι αναποτελεσματικοί επιθετικά κυρίως στο διάστημα 60'-90', χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μην νικήσουν την ομάδα της Τρίπολης που για τέταρτη (!) φορά εφέτος πήρε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Τριφύλλι. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι που έχει μόλις μια νίκη (και τέσσερις ισοπαλίες) σε επτά αγωνιστικές στα πλέι οφ της Super League βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται...

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο παιχνίδι καθώς στο 10' έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα ο Σουάρεθ να μείνει αμαρκάριστος και με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κώτσιρα, να γράψει το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στα «δεύτερα» του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός έψαξε απάντηση και την βρήκε στο 28'. Ο Βιγιαφάνιες βρήκε με καταπληκτική μακρινή μπαλιά τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο. Ο γκολκίπερ του Αστέρα δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, δεν μπόρεσε να την σταματήσει με αποτέλεσμα ο Χατζηγιοβάνης να πλασάρει εύστοχα σε άδειο τέρμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στο 42' πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ (1-2) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαράλες (το κέρδισε ο ίδιος από τον Πούγγουρα).

Ο σκόρερ του Αστέρα μάλιστα προκάλεσε με τον πανηγυρισμό του στέλνοντας φιλιά στον Βέλεθ

Στο 53' ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε (2-2) και πάλι με σκόρερ τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι έπειτα από χέρι του Σουάρεθ.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και βελτιώθηκε αισθητά με αποτέλεσμα να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα του Αστέρα. Μάλιστα άγγιξε το γκολ με τον Χουάνκαρ στο 63' και με τον Καρλίτος στο 72' που σημάδεψε το δοκάρι αν και μόνος μπροστά στο τέρμα!

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε ξανά άτυχος καθώς στο 90' ο Σανκαρέ αν και αμαρκάριστος απέναντι στον Παπαδόπουλο, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Πούγγουρας (81' Σανκαρέ), Χουάνκαρ, Νιάς, Αλεξανδρόπουλος (81' Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό (73' Καμπετσής), Μακέντα (66' Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας (90+4' Ρούμπεν Γκαρθία), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα (79' Κρέσπι), Μουνάφο, Σίτο (57' Αλί Μπαμπά), Σουάρεθ, Ριέρα (57' Ροντρίγκο Γκόμες), Μπαράλες (57' Τζίμας).

Η βαθμολογία

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΠαναθηναϊκόςποδόσφαιρο