Αθλητισμός|08.05.2021 23:12

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3: Ηταν... αστέρι στο φινάλε - Στα μπαράζ οι Αγρινιώτες

Newsroom

Το καλό νέο για τον Παναιτωλικό είναι ότι γλίτωσε οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό καθώς έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ουραγό και πλέον καταδικασμένη ΑΕΛ. Το κακό νέο είναι ότι κινδυνεύει ακόμη καθώς δεν μπόρεσε να αποφύγει την προτελευταία θέση που οδηγεί σε διπλό αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2 για ένα εισιτήριο στη Super League της επόμενης περιόδου. Ο Παναιτωλικός πάντως σε ένα παιχνίδι που έπαιζε σχεδόν όλη του τη... ζωή, στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων καθώς ηττήθηκε 1-3 από τον Ατρόμητο, που έστω και στο φινάλε θύμισε τις παλιές καλές ημέρες των Περιστεριωτών, οι οποίοι έπειτα από μια δύσκολη σεζόν εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Νωρίς-νωρίς ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό γκολ του Ραμπέγιο στο 11' έπειτα από ασίστ του Ενσικουλού (0-1). Και προτού καλά καλά συνέλθει ο Παναιτωλικός από το σοκ του πρώτου γκολ, ακολούθησε και το δεύτερο γκολ των Περιστεριωτών. Στο 20' ο Ενσικουλού ανέλαβε ρόλο εκτελεστή και με ιδανικό τελείωμα «έγραψε» το 0-2. Στο β' ημίχρονο παρά την προσπάθεια του Παναιτωλικού για να αντιστρέψει την κατάσταση, όχι μόνο δεν ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο τέρμα με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στο 88'. To μόνο που κατόρθωσε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο 91' με τον Ματσόλα (1-3).

Διαβάστε επίσης: Οριστικά στη Β' Εθνική η ΑΕΛ  με χαριστική βολή του Βόλου

Παναιτωλικός:  Κνετ, Μανθάτης (82' Μεδίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (63' Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας,  Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41' Ματσόλα), Ντουάρτε (63' Γιάκολις), Βέργος (63' Ταχάρ).

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Γκάλο (68' Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (65' Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέλο, Ενσικουλού (65' Νταβιώτης), Γιακουμάκης

Βαθμολογία

ΠαναιτωλικόςSuperLeagueΑτρόμητοςποδόσφαιρο