Αθλητισμός|12.05.2021 23:53

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-0: Ερυθρόλευκο το ντέρμπι με Μασούρα

Newsroom

Ενα γκολ του Γιώργου Μασούρα καθόρισε τον τελικό νικητή στο αδιάφορο (βαθμολογικά) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 του Δικεφάλου, διεύρυναν τη μεταξύ τους διαφορά στο +23 αλλά το πραγματικό ντέρμπι αναμένεται να γίνει στις 22 Μαΐου στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπου οι δυο τους θα αναμετρηθούν με φόντο τον τίτλο. Αν μη τι άλλο πάντως, οι Ερυθρόλευκοι συνδύασαν τη φιέστα τίτλου για το 46ο πρωτάθλημα με μια νίκη γοήτρου απέναντι στον βασικό τους αντίπαλο τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4' είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Κρμέντσικ και τον Ουάρντα, όπως και στο 19' με τον Τζόλη. Ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που βρήκε το πρώτο γκολ καθώς στο 32' ο Ελ Αραμπί έστρωσε στον Μασούρα, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, στο 39' οι Πειραιώτες απείλησαν και με δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Ανδρούτσου κατέληξε στο δοκάρι.

Διαβάστε επίσης: Ξανά στη μετριότητα ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την ήττα από τον Αρη

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς παίχθηκε σε πιο χαμηλό τέμπο ενώ έλειψαν και οι μεγάλες φάσεις.  Ο Ολυμπιακός φάνηκε να διατηρεί μέχρι το τέλος τον έλεγχο του παιχνιδιού διατηρώντας δίχως να απειληθεί το 1-0.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε μεγάλη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος (8' Καμαρά), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας (67' Φορτούνης), Μπρούμα (67' Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (77' Χασάν).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης (76' Κρέσπο), Λύρατζης (46' Μιχάι), Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μπάμπα, Τζόλης (76' Κωνσταντέλιας), Κρμέντσικ (60' Σβιντέρσκι), Ουάρντα (60' Ζίβκοβιτς).

SuperLeagueΠΑΟΚποδόσφαιροΟλυμπιακός