Αθλητισμός|12.05.2021 23:44

Αρης - Παναθηναϊκός 0-0: Κολλημένο στη μετριότητα το Τριφύλλι, γλίτωσε την ήττα

Newsroom

Συμβιβασμένος με τη μετριότητα ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Αρη στο «Κλ.. Βικελίδης» και θα πρέπει να λέει «πάλι καλά» που δεν έχασε ελέω Διούδη μετά την αψυχολόγητη ενέργεια και την αποβολή του Πούγγουρα στο 72’ που άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ο Αρης ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων διατηρήθηκε στους επτά βαθμούς μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. 

Ο Παναθηναϊκός πλησίασε πρώτος κοντά στο γκολ αλλά το πλασέ του Χατζηγιοβάνη ανακόπηκε από την άμυνα του Αρη, που απάντησε στο 34' με σουτ του Σάσα που κατέληξε άουτ και στο 45' με τον Μαντσίνι που επίσης ήταν άστοχος. Οι Κίτρινοι μπήκαν φουριόζοι στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου αλλά ο Μαντσίνι αν και μόνος απέναντι στον Διούδη, πλάσαρε ψηλά άουτ, ενώ στο 67' ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέτρεψε βέβαιο γκολ από εκτέλεση φάουλ του Γκάμα πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες αποκρούσεις της χρονιάς. Γενικότερα η ομάδα του Μάντζιου ήταν πιο δραστήρια, πιο γρήγορη και με καλύτερο αγωνιστικό πλάνο αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Εμειναν στο 1-1 Αστέρας και ΑΕΚ

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς (84’ Σούντγκρεν), Ροζ, Δεληζήσης, Γκάνεα, Σασα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (64’ Γκάμα), Γκαρσία, Μαντσίνι (79’ Μπρούνο), Μάνος 

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουανκάρ, Σέγνκεφελντ (53’ Σάντσεθ), Πούγγουρας, Μολό, Σανκαρέ (74’ Σανκαρέ), Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης (63’ Ιωαννίδης), Βιγιαφάνες, Καρλίτος (63’ Μαουρίσιο), Μακέντα (74’ Καραγιάννης). 

SuperLeagueΑρηςποδόσφαιροΠαναθηναϊκός