Αθλητισμός|12.05.2021 23:56

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ 1-1: Εμειναν στην ισοπαλία με γκολάρες

Newsroom

Δίχως άγχος και πίεση, λόγω έλλειψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία (1-1) σε ένα ενδιαφέρον ματς που κρίθηκε με δύο καταπληκτικά γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης κυνήγησε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ που εμφανίστηκε (και) στην Τρίπολη με πάρα πολλές απουσίες, πλησίασε στο να την πάρει σε ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα με ανατροπή, αλλά το τελικό 1-1 μοιάζει να ανταποκρίνεται σε αυτό που είδαμε συνολικά στο «Θ. Κολοκοτρώνης». 

Διαβάστε επίσης: Ξανά στη μετριότητα ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την ήττα από τον Αρη

Ο Αστέρας απείλησε να σκοράρει με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκόμες αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά στο 13', ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσιφτσής απέτρεψε τον Τάνκοβιτς απ' το να σκοράρει. Ο ίδιος παίκτης έφτασε ξανά μια ανάσα από το γκολ στο 35' αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει δίχως γκολ. Αντιθέτως, με γκολ άρχισε το δεύτερο 45λεπτο καθώς στο 56' ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ (0-1).

Ο Αστέρας όμως βρήκε γρήγορα την απάντηση με εκπληκτικό γκολ του Κώτσιρα, ο οποίος κρέμασε τον Αθανασιάδη με θαυμάσιο τελείωμα (1-1). Η ομάδα της Τρίπολης κυνήγησε κι ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τον βρήκε μένοντας εν τέλει στην ισοπαλία.

Αστέρας Τρίπολης: Τσίφτσης, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Αλβαρες (86' Τασουλής), Μουνάφο, Μπελόκ (60' Κανελλόπουλος), Κόστα (73' Αλί Μπαμπά), Γκόμες (60' Τζίμας), Σίτο (60' Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Μπακάκης (65' Γαλανόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοβ, Σιμάνσκι, Μιτάι (81' Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (65' Σαρδέλης), Αλμπάνης (76' Μάνταλος), Ανσαριφάρντ (76' Κοσίδης).

ΑΕΚΑστέρας ΤρίποληςSuperLeagueποδόσφαιρο