Αθλητισμός|15.01.2019 14:15
Αρης: Σοκ στους «κίτρινους», χάνει τη σεζόν ο Μπρούνο Γκάμα, 20 μέρες έξω ο Γιουνές
Παναγιώτης ΓκαμπράνηςΤεράστια απώλεια για τον Αρη, καθώς οι «κίτρινοι» χάνουν τον Μπρούνο Γκάμα για το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο άσος των Θεσσαλονικέων υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει όλη τη σεζόν, καθώς θα μείνει έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.
Το αποτέλεσμα της μαγνητικής που έκανε σήμερα ο 31χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποκάλυψαν το μέγεθος της ζημιάς, ενώ στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα πάει πιο συντηρητικά με ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.
Σε ό,τι αφορά στον Χαμζά Γιουνές, ο 32χρονος Τυνήσιο φορ, που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο (υποτροπή), σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται ότι θα μείνει 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.
Διαβάστε ακόμη
- Τι λέει η κυβέρνηση για τις εξελίξεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι αιχμηρές αναφορές Μητσοτάκη και η σύγκρουση με την αντιπολίτευση
- «Σταθερή η κατάσταση της 7χρονης» που σώθηκε από το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική - Τι λέει στο ethnos.gr ο Γιαννάκος
- Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκιδική με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα
- Δεσμεύσεις για λύση εντός 15 ημερών για τα δωρεάν φάρμακα για την παχυσαρκία – Στον αέρα ακόμη 43.500 δικαιούχοι