Αθλητισμός|25.05.2021 21:48

ΠΑΟΚ: Ραντεβού με Πάμπλο Γκαρσία για την επόμενη μέρα

Newsroom

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό σε πρώτο πλάνο μπαίνει η επόμενη ημέρα για τον σύλλογο, αρχής γενομένης από τον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία. Όπως έχει σημειωθεί πολλάκις, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά ζητήματα στις τάξεις του Δικεφάλου, τα οποία θα ξεκαθαρίσουν άμεσα δεδομένου πως η σεζόν ολοκληρώθηκε και ως εκ τούτου δρομολογούνται εξελίξεις.

Σε πρώτο πλάνο βεβαίως μπαίνει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος αναμένεται να τα πει με τη διοίκηση σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το ραντεβού με τον Ουρουγουανό τεχνικό έχει οριστεί για την Τετάρτη (26/5) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Για την ώρα δεν έχει δοθεί το στίγμα από πλευράς επίσημου ΠΑΟΚ για την επόμενη ημέρα, ωστόσο, είναι σαφές πως οι «ασπρόμαυροι» ανοίγουν άμεσα τα χαρτιά τους δεδομένου πως υπάρχει και σχετική πίεση χρόνου για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Όσο για τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας; Αυτό που τονίζεται στα γραφεία της Μ. Ασίας είναι πως δεν υφίσταται συμφωνία με άλλον προπονητή, επίκειται εξάλλου η συζήτηση με τον Πάμπλο Γκαρσία...

Πηγή: SDNA

Πάμπλο ΓκαρσίαΠΑΟΚ