Αθλητισμός|26.05.2021 15:37

Οργιάζει η φημολογία για συμφωνία Μέσι με Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια

Newsroom

Το περασμένο καλοκαίρι η παραμονή (ή μη) του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα εξελίχθηκε σε θρίλερ με τις δυο πλευρές να φτάνουν μέχρι τα δικαστήρια προτού υποχωρήσει ο Αργεντινός σούπερ σταρ. Φαίνεται ωστόσο ότι εφέτος το καλοκαίρι δεν θα διαδραματιστεί το ίδιο σίριαλ καθώς δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο Μέσι έχει συμφωνήσει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα διάρκειας δύο ετών.

Η τρέχουσα συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα λήγει στο τέλος Ιουνίου και όλα δείχνουν πως οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν από κοινού καθώς πλέον δεν υπάρχουν οι διαφωνίες που είχαν προκύψει την περασμένη σεζόν μεταξύ του Αργεντινού σούπερ σταρ και της διοίκησης του πρώην προέδρου Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο νέος πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα χαίρει της εκτίμησης του Μέσι, ο οποίος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. 

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να θεωρείται οριστική, όπως ανέφερε η El Confidencial καθώς ο Λαπόρτα φέρεται να έδωσε τα χέρια με τον 33χρονο Μέσι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην έξοδο ο Κούμαν

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό TV3 δύσκολα θα παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα ο Ρόναλντ Κούμαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Ζοάν Λαπόρτα ενημέρωσε τον Ολλανδό προπονητή ότι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κόουτς. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι εντός 15 ημερών θα προχωρήσει σε επαφές με υποψήφιους προπονητές και μόνο εφόσον δεν βρει τον εκλεκτό, θα διατηρήσει τον Κούμαν στον πάγκο!

ΜπαρτσελόναLa LigaΛιονέλ Μέσι