Αθλητισμός|26.05.2021 19:12

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Πάμπλο Γκαρσία - Οσα ειπώθηκαν με Ιβάν Σαββίδη

Newsroom

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να χάσουν ούτε ημέρα ενόψει του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν. Για το λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβαν δράση προκειμένου να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Η επιστροφή του κλαμπ στην κορυφή άλλωστε αποτελεί προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου.

Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το ραντεβού που είχε με τους επιτελείς του Δικεφάλου. Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/5) ήταν «παρόντες» ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ο Ουρουγουανός κόουτς και το επιτελείο του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχαρίστησε θερμά τον 44χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναγνωρίζοντας σε όλους τη σκληρή δουλειά που έκαναν από τη στιγμή που ανέλαβαν τα ηνία της ομάδας.

Η πρόταση του Σαββίδη στον Γκαρσία

Παράλληλα, από την πλευρά του μεγαλομετόχου υπήρξε ξεκάθαρη διάθεση για να συνεχίσουν από κοινού την πορεία τους και συγκεκριμένα για να δοθούν όλα τα εφόδια στον 44χρονο τεχνικό και στους συνεργάτες του για να εκπαιδευθούν σε υψηλά στάνταρ. Κοινώς του προτάθηκε να αναλάβει εν λευκώ τον ΠΑΟΚ Β από τη νέα σεζόν με όλο του το επιτελείο και να βρεθεί η φόρμουλα για να παραμείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Και την ίδια στιγμή να προχωρήσει στην ολοκληρώσει της εκπαίδευσής του διότι ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του Πάμπλο Γκαρσία και στην εξέλιξη που θα έχει η καριέρα του.

Με τη σειρά του, ο Γκαρσία ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Δικεφάλου, κάνοντας σαφές πως σέβεται την απόφασή του. Ωστόσο, η απάντησή του αναμένεται να δοθεί το προσεχές διάστημα δεδομένου πως θέλει να ζυγίσει τα δεδομένα και να λάβει τη καλύτερη απόφαση για εκείνον χωρίς την πίεση του χρόνου.

To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Με ένα συγκινητικό video, ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Πάμπλο Γκαρσία με «τιμή και δόξα», κάνοντας λόγο για ένα υπερήφανο μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου: «Μέχρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά...». Ο ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει οτι ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας. Δεν αποχαιρετούμε ένα τόσο σημαντικό μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας, καθώς η πόρτα του ΠΑΟΚ είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Τον ευχαριστούμε για όσα ήδη πρόσφερε και είμαστε βέβαιοι ότι έρχονται και άλλα στο μέλλον».

T

Όλες οι ειδήσεις

Εμβόλιο: Καμία αλλαγή στα όρια ηλικίας για το AstraZeneca - H απόφαση της Επιτροπής

Ελληνοτουρκικά: Στην Αθήνα ο Τσαβούσογλου στις 31 Μαΐου για συνάντηση με Δένδια

Ακίνητα: Οι 10 πιο περιζήτητες περιοχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Ιβάν Σαββίδης: «Στόχος οι τίτλοι και η ευρωπαική ελίτ - Ευχαριστώ τον Πάμπλο»

ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ραζβάν Λουτσέσκου και νέα εποχή στον Δικέφαλο

Ιβάν ΣαββίδηςΠάμπλο ΓκαρσίαΠΑΟΚ