Αθλητισμός|02.06.2021 23:20

ΠΑΟΚ: Η άφιξη του Λουτσέσκου και ο πρώτος όγκος δουλειάς

Newsroom

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πια ο Ραζβάν Λουτσέσκου και η άφιξή του σηματοδοτεί τη νέα εποχή στον ΠΑΟΚ που πλέον θα φέρει την υπογραφή του Ρουμάνου τεχνικού. Ο πρωταθλητής με τον Δικέφαλο το 2019, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με ορίζοντα τριετίας και ήδη έχει σηκώσει μανίκια με φόντο τη νέα σεζόν. Το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) ο Λουτσέσκου πάτησε ξανά στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη (3/6) στις 13.00 θα ανοίξει τα χαρτιά του σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, λίγο μετά την άφιξή του, δεν έκρυψε την χαρά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Αυτά τα δύο χρόνια, ήταν τα καλύτερα στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, έχω μεγάλο κίνητρο και θέληση. Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω».

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, ο Λουτσέσκου θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Σάββατο (5/6) και μετά από λίγες μέρες θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη «βάση» του αλλά και για την έναρξη της προετοιμασίας της ερχόμενης σεζόν. Ένα από τα θέματα που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία δεδομένου πως η αλλαγή προκριματικού γύρου για τον ΠΑΟΚ, έφερε αλλαγές και νέες ημερομηνίες στο καλεντάρι για τους Θεσσαλονικείς που επιθυμούν να προσθέσουν ημέρες ξεκούρασης στους παίκτες αλλά και στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Μέχρι πρότινος, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει η αποστολή στις 29 Ιουνίου για το Τιρόλο. Ωστόσο, πλέον υπάρχει πρόθεση να μετατεθεί για αργότερα η ημερομηνία...

Παράλληλα, ο Λουτσέσκου, που ούτως ή άλλως έχει απόλυτη γνώση της πλειονότητας του ρόστερ, προχωρά ήδη με τη διοίκηση της ΠΑΕ στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση του πρότζεκτ ενόψει της νέας σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Ν. Χριστοδουλίδης στο ethnos.gr: Κυπριακό και ελληνοτουρκικά θα τεθούν στη συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν

Καθηγητής εγκληματολογίας στο ethnos.gr: Θα ζήσουμε κι άλλες δολοφονίες στη μάχη με τη Λερναία Ύδρα

Νέα Μάλγαρα: Πώς γράφτηκε η τραγωδία με το 18 μηνών βρέφος

Αυτοκινητόδρομος Ε65 στην τελική ευθεία: Λαμία - Εγνατία σε 1 ώρα και 45'

Κορονοϊός: Οι άνθρωποι που μολύνθηκαν σκόπιμα - Τι λένε για το πείραμα που συμμετείχαν

ΠΑΟΚΡαζβάν Λουτσέσκου