Αθλητισμός|03.06.2021 20:04

Βέλγιο - Ελλάδα live στο OPEN: Το δυνατό τεστ της Εθνικής στο δρόμο για τα προκριματικά

Newsroom

Εθνική Ελλάδας μετράει τις δυνάμεις της απέναντι στο Βέλγιο που στοχεύει ψηλά στο επερχόμενο Euro. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί προτού ριχτεί στη μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ, θα αναμετρηθεί με την ομάδα των σταρ του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Το δυνατό φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με το πανίσχυρο Βέλγιο παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, απόψε (3/6) στις 21.45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου σε απευθείας σύνδεση με τις Βρυξέλλες.

Η εθνική μας ομάδα διατηρεί ανάμεικτα συναισθήματα από την πορεία της στα European Qualifiers, καθώς τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ισπανίας, διαδέχθηκε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Γεωργία. Ενόψει της κρίσιμης διπλής αγωνιστικής του Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Τζον Φαν’τ Σχιπ τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα που φιγουράρει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Βελγίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο τη Ρωσία.

Τα πλάνα του Φαν 'τ Σχιπ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές, ενόψει των δύο αγώνων με Κόσοβο και Σουηδία, που θα γίνουν στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Όπως όλα δείχνουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα παραταχτεί με 4-3-3 απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», στο «King Baudouin Stadium». Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Βλαχοδήμος, με τους Μπακάκη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Γιαννούλη να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Πιο μπροστά στην τριάδα των χαφ, θα βρίσκονται οι Ζέκα, Μάνταλος και Μπουχαλάκης, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση Μπακασέτας και Μασούρας θα είναι στα άκρα, με τον Παυλίδη στην κορυφή.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ακόμη οι Πέλκας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Σιώπης και Τζόλης, ενώ το «παρών» στο γήπεδο θα δώσει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης που βρίσκεται στις Βρυξέλλες...

Όλες οι ειδήσεις

Φουντώνουν τα σενάρια ανασχηματισμού - Πελώνη: Όλοι αξιολογούνται από τον πρωθυπουργό

BBC: Δεν θα προστεθούν χώρες στην «πράσινη λίστα» της Βρετανίας - Μένει έξω η Ελλάδα

Πελώνη: Μέχρι τα μέσα Ιουνίου παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας 00:30 με 5:00

ΕΚΠΑ: Σε αναστολή καθηκόντων ο διδάσκων του τμήματος ΜΜΕ μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Εθνική ΒελγίουEuroΕθνική ομάδαOpen TVEuro 2020εθνική ΕλλάδαςEuro 2021