Αθλητισμός|16.01.2019 12:05

ΠΑΟΚ: Σβιντέρσκι, Μίσιτς, κι έπεται συνέχεια!

Αντώνης Τσακαλέας

Οι Κάρολ Σβιντέρσκι και Γιόζιπ Μίσιτς προβάρουν τα ασπρόμαυρα, με τον 22χρονο Πολωνό να έρχεται για να γεμίσει την επιθετική γραμμή και τον 24χρονο Κροάτη να... «επιστρέφει» στο προσκήνιο για τη μεσαία γραμμή. Οι «ασπρόμαυροι» δε θα σταματήσουν εδώ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται κινήσεις για μια ακόμα προσθήκη στη μεσαία γραμμή.

Ο Κάρολ  Σβιντέρσκι, έχει προλάβει, πριν κλείσει τα 22 του χρόνια, να μετρήσει 128 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιαγκελόνια με 25 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να προχωρούν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας σε επαφές με την ομάδα του και να λαμβάνουν θετική απάντηση. Πρόκειται για επιθετικό που μπορεί να «σταθεί» και εκτός περιοχής, καθώς στη Γιαγκελόνια έχει αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς πέρασε από... πολλά κύματα μέχρι τελικά να παρθεί απόφαση να βρεθεί στην Τούμπα, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είχαν έρθει σε επαφή και μια αρχική συμφωνία από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας τόσο με τον 24χρονο Κροάτη όσο και με την ομάδα της Πορτογαλίας, όμως είχαν «παγώσει» την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο λόγος που είχε μπει «φρένο» αφορούσε κυρίως τις εσωτερικές συζητήσεις που είχαν να κάνουν με το τρόπο δόμησης της μεσαίας γραμμής.

Ο φάκελος Μίσιτς βγήκε από το συρτάρι και ήρθε στην επιφάνεια καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου, με ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως η Πάρμα θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, καταθέτοντας πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Κάρολ ΣβιντέρσκιΓιόζιπ ΜίσιτςΠΑΟΚ