Αθλητισμός|09.06.2021 00:01

Euro 2020: Τραυματίστηκε κι έβαλε τα κλάματα ο Μπενζεμά που κινδυνεύει να χάσει το τουρνουά

Newsroom

Ο Καρίμ Μπενζεμά επέστρεψε στην Εθνική Γαλλίας μετά το 2015 για να συμμετάσχει στο Euro 2020, ωστόσο ένας τραυματισμός στο γόνατο θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του στο επερχόμενο τουρνουά. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από μια προσπάθεια που έκανε για να πάρει μια κεφαλιά στο φιλικό των Τρικολόρ με τη Βουλγαρία, προσγειώθηκε άσχημα στο έδαφος, πάτησε στραβά το πόδι του κι ένιωσε μια έντονη ενόχληση στο γόνατο. Αμέσως ζήτησε να αντικατασταθεί προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της γαλλικής ομάδας.

Δάκρυσε ο Μπενζεμά

Μάλιστα κι ο ίδιος έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος και στενοχωρημένος καθώς ο τηλεοπτικός φακός τον έπιασε δακρυσμένο στον πάγκο λίγο μετά την αλλαγή του. Αλλωστε, ο Μπενζεμά περίμενε πως και πως την επάνοδό του στην Εθνική έπειτα από απουσία έξι ετών, κι αφού προηγουμένως είχε χάσει για εξωαγωνιστικούς λόγους το Euro 2016 που είχε διεξαχθεί στην πατρίδα του.

T

Κατά την αποχώρησή του πάντως από τον αγωνιστικό χώρο, το γαλλικό κοινό τον χειροκρότησε θερμά, ενώ αμέσως έσπευσε προς το μέρος του και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν που επίσης έδειχνε ανήσυχος. Οι Τρικολόρ ρίχνονται στη μάχη του Euro την Τρίτη (15/6, 22.00) με αντίπαλο τη Γερμανία και ήδη η παρουσία του Μπενζεμά στο ματς θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη καθώς υπάρχουν φόβοι μήπως τεθεί νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες.

Καρίμ ΜπενζεμάΕθνική ΓαλλίαςEuro 2020Euro 2021Euro