Αθλητισμός|14.06.2021 23:59

ΠΑΟΚ: Στα σκαριά η μεταγραφή του Λούκας Τέιλορ

Newsroom

Προ των πυλών της Τούμπας βρίσκεται ο Βραζιλιάνος Λούκας Τέιλορ, που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την πρώτη θερινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA η ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί καθώς ο Δικέφαλος φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και με τον εκπρόσωπό του.

Λύση στα άκρα ο Τέιλορ

Ο 26χρονός Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν στην ουκρανική Ντνίπρο, αποτελεί μία επιλογή που θα δώσει βάθος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ με δεδομένο πως υπάρχει κενό στα μπακ. Ο Λούκας Τέιλορ είχε γεμάτη χρονιά στην Ουκρανία, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, τα οποία έπεισαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου για να δώσει την τελική έγκριση για την απόκτησή του. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ με την έλευση της ελευθέρας του, ειδάλλως θα συμβεί αυτό μετά τις 30 Ιουνίου, οπότε ολοκληρώνεται και τυπικά το συμβόλαιό του με τους Ουκρανούς.

Ο Λούκας Τέιλορ γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1995 και έπαιξε από μικρός στην Παλμέιρας, με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2015. Αγωνίστηκε επίσης σε Κρισιούμα, Παρανά, Red Bull Βραζιλίας, Παϊσαντού, Μποταφόγκο, Μπόα Εσπόρτε προτού δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη, όπου αρχικά έπαιξε με την Καρπάτι Λβιβ το καλοκαίρι του 2018. Ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η Εστορίλ, αλλά έξι μήνες μετά επέστρεψε στην Ουκρανία για την Ντνίπρο.

Όλες οι ειδήσεις

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Για μία ώρα τα είπαν οι δύο ηγέτες

Eλευθερίες για τους εμβολιασμένους: Τα προνόμια στο τραπέζι - Πότε έρχονται

Εμβόλιο AstraZeneca: Στοπ για τους κάτω των 60 - Τι ισχύει με τη δεύτερη δόση

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας

Καιρός: Συνεχίζονται οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πιθανότητα χαλαζόπτωσης στην Αττική

ΠΑΟΚμεταγραφέςΛούκας Τέιλορ