Αθλητισμός|14.06.2021 23:36

ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του πρώτου τριημέρου

Newsroom

Κερδισμένοι και χαμένοι αρκετοί. Εθνικές ομάδες και ποδοσφαιριστές, που νίκησαν ή ηττήθηκαν στο πρώτο τριήμερο του τρέχοντος Euro. Μεγάλοι θριαμβευτές, βέβαια, ο Cristian Eriksen, αλλά και όλοι όσοι στάθηκαν στο πλευρό τού Δανού άσου της Ιντερ.

Μπείτε στο σάιτ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και φτιάξτε την ομάδα σας

Στον κορυφαίο διαγωνισμό ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, που επέστρεψε δυναμικά και online και μοιράζει 500 δώρα, ο απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο άνθρωπος που πλήγωσε την εθνική ομάδα τού Κρίστιαν Ερικσεν: ο Lukáš Hrádecký, τερματοφύλακας της εθνικής Φινλανδίας, ομάδας που σημείωσε τη μεγάλη έκπληξη στα πρώτα ματς της διοργάνωσης. Ο 31χρονος πορτιέρε, ο οποίος επί έξι χρόνια (2009-2015) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δανίας, με την Εσμπιεργκ (2009-2013) και την Μπρόντμπι (2013-2015), συνέλεξε 15 βαθμούς στην Preparation Season του διαγωνισμού  ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, καθώς στο 74΄απέκρουσε πέναλτι (10β.) του Pierre-Emile Højbjerg., συν 5β., επειδή δεν δέχθηκε τέρμα καθ'  όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα 500 δώρα του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δεύτερος μεγάλος κερδισμένος είναι ο Romelu Lukaku, ο οποίος συγκέντρωσε 13β. Ο άσος της εθνικής Βελγιου κέρδισε 10β. από τα δύο γκολ που σημείωσε στη νίκη (3-0) επί της αντίστοιχης της Ρωσίας, ενώ πήρε και 3β. για τα τρία γκολ του συγκροτήματος του Roberto Martínez.

Τρίτος μεγάλος κερδισμένος είναι ο 30χρονος μέσος της εθνικής Ιταλίας και της Νάπολι, Lorenzo Insigne, με 10β. Πέτυχε ένα γκολ (5β.) κόντρα στην Τουρκία, στην εύκολη πρεμιέρα (3-0) της ομάδας του Roberto Mancini, ενώ πρόσθεσε 3β. για τα 3 γκολ της Squadra Azzurra, καθώς και 2β., επειδή η εθνική Ιταλίας δεν δέχθηκε γκολ από τους Τούρκους.

Πώς κερδίζετε ή χάνετε βαθμούς στο ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Στην τέταρτη θέση των μεγάλων κερδισμένων είναι ο Ciro Immobile και ο Thomas Meunier, που συνέλεξαν από οκτώ (8) βαθμούς. Ο Ιταλός φορ πέτυχε ένα γκολ (5β.) και πήρε και 3β. για τον λόγο ότι η εθνική ομάδα της χώρας του πέτυχε τρία γκολ επί της Τουρκίας. Ο Βέλγος αμυντικός Thomas Meunier, που αντικατέστησε στο 27' τον τραυματία Timothy Castagne στον αγώνα (3-0) της εθνικής Βελγίου επί της Ρωσίας, κέρδισε 5β. για το γκολ που σημείωσε (34'), καθώς και 3β. επειδή το συγκρότημα του Roberto Martínez δεν δέχθηκε γκολ από τους Ρώσους.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και κερδίστε μοναδικά δώρα.

Οι χαμένοι

Μεγάλοι χαμένοι του πρώτου τριημέρου στο Euro είναι ο Τούρκος τερματοφύλακας Uğurcan Çakır, ο Βραζιλιάνος στην καταγωγή αμυντικός της εθνικής Ρωσίας, Mário Fernandes, ο Ουκρανός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Oleksandr Zinchenko και ο αμυντικός της Λιντς, Ezgjan Alioski από τη Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι μετά την πρώτη αγωνιστική βρέθηκαν στο -6 καθώς έχασαν από δύο βαθμούς για κάθε γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους.

Φτιάξτε ομάδα μέχρι την Τετάρτη 16/6 στις 15.45

Η επίσημη βαθμολόγηση για το ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ θα αρχίσει με την έναρξη της 2ης αγωνιστικής την Τετάρτη 16/06 και θα διαρκέσει μέχρι και τον τελικό της 11ης Ιουλίου. Αρα έχετε περιθώριο για να φτιάξετε την ομάδα ή τις ομάδες σας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στις 15.45, μέχρι κι ένα τέταρτο πριν από τη σέντρα του αγώνα της Φινλανδίας με τη Ρωσία, οπότε οριστικά θα κλειδώσουν οι συμμετοχές.

Επισκεφτείτε το σάιτ του ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γίνε Πρόεδρος